OM OS

Hele holdet har erfaring med de forskellige roller, man vil finde på en af vores produktioner. Hver opgave er forskellig, og vil kræve forskellige visioner og erfaringer. Derfor står vi altid klar, til at skifte rolle, fra opgave til opgave.

HOLDET

Svante Brink

ADMINISTRERENDE DIREKTØR

Svante er manden bag kameraet, og medstifter af FTF Media. En instruktør med øje for kvalitet, og også vores mand i spidsen for livestreaming. Og hvis man er rigtig heldig, er det også ham der sørger for maden på set – og vi kan love jer for, at det er lækkert!

Sebastian Sørensen

KREATIV DIREKTØR

Sebastian er professionel skuespiller, og den anden medstifter af FTF Media. Hvis du ikke finder ham foran kameraet, står han som regel bagved, og laver alt fra fotografering, til instruktion, til klipning af det seneste projekt. Det er som regel ham du vil møde, hvis du bestiller en fotosession.

Josephine Grosbøl

Josephine er også professionel skuespiller, og den nyeste tilføjelse til holdet. Med god sans for storytelling, og store viden og erfaring med sociale medier, passer hun perfekt ind hos os. Josephine er også cosplayer, hvilket betyder, at hvis der skal findes kostumer af nogen slags, skal hun nok levere!

SKAL VI KONTAKTE DIG?

Skriv til os, for en uforpligtende samtale!

Så kontakter vi dig!