OM OS

Hvem er vi? Vi er to dedikerede og ambitiøse fyre, med store planer for fremtiden. Vi er hårdtarbejdende, og har det sjovt imens vi gør det.

Vi vil gerne bevise, at man ikke behøver at gøre som alle andre, for at lave gode film. Vi vil lave film til alle platforme derude – om det er til TV, eller sociale medier som YouTube og Instagram.

Fremtiden er nu! Lad være med at dvæle ved de gamle mainstream medier. TV fungerer stadig, men langt de fleste unge mennesker, helt ned fra 9 års alderen, sidder og ser YouTube dagligt. Dette indeholder både de genkendelige challenges og vlogs, men også kortfilm og webserier! 

Vi har sammenlagt over 15 års erfaring på platformen, og ved hvad der kan lade sig gøre.

SVANTE BRINK

Instruktør og Administrerende Direktør.

Svante er autodidakt instruktør, med et øje for kvalitet. Han holder sig som regel bag kameraet, og i enkelte tilfælde i små roller, med begrænsede replikker. Men selvom han ikke selv er den fødte skuespiller, så forstår han at få det bedste frem, i dem han instruerer.

Han har selv studeret filmmaking og skuespilteknikker, meget nøje, og ved lige hvad der skal til, for at tilfredsstille publikum, og ikke mindst kunden.

SEBASTIAN SØRENSEN:

Skuespiller, Manuskriptforfatter og Kreativ Direktør.

Sebastian er en ung skuespiller, der allerede har været en del rundt omkring. Om det har været på scenen i Tivolis Koncert- eller Glassal, i diverse musicals for både Mastodonterne og Eventyrteatret, foran kameraet i diverse kortfilm, tv produktioner eller reklamer, eller endda foran mikrofonen i studiet, i gang med at indspille en lydbog.

Med sin dagligdag på Skuespillerakademiet, får han en masse værktøjer, som han tager med sig i sit arbejde hos FTF Media. Om der skal skrives manuskripter, eller om han selv medvirker i projektet.

Så giv os et kald, og lad os sætte et møde op! Vi glæder os meget, til at arbejde sammen med dig!